KIN Excellent jet 100/24 Hydrofoorpomp
286,93 incl. BTW Selecteer opties

KIN Excellent jet 100/24 Hydrofoorpomp

286,93 incl. BTW

Onze voordelen

  • Dé specialist in PVC artikelen
  • Snelle levering
  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Excellent Jet 100/24

 

De Excellent jet hydrofoorsets zijn gebouwd met als basis een robuuste gietijzeren pomp, voorzien van een ingebouwde thermische beveiliging. Stevig en zeker niet duur. Deze hydrofoor is samengebouwd met een 24 liter ketel en conventionele drukschakelaar.

4000ltr/uur , 0,75kw ,  6m1 opvoerhoogte.

Deze drukverhoginggroep is prima geschikt voor het verpompen van water vanuit een regen- of grondwaterput, maar kan toegepast worden op alle plaatsen waar water in druk verhoogd dient te worden.

Hydrofoorinstallaties

Een hydrofoorinstallatie (ook wel een hydrofoor) is een installatie waarmee ervoor gezorgd wordt dat de waterleiding op druk gehouden wordt. De uitvoeringen van hydrofoorinstallaties zijn mogelijk met en zonder drukvat. Bij een conventionele hydrofoor wordt gebruik gemaakt van een drukvat dat aan de persleiding van de pomp aangesloten is, en dat gedeeltelijk is gevuld met lucht. Tussen het drukvat en de pomp zit een membraan dat lucht en water gescheiden houdt. Bij een vastgestelde maximum druk slaat de pomp af, waarna, als er verder waterverbruik is, de druk weer daalt. Zodra de druk weer gedaald is tot onder een bepaalde minimum druk, slaat de pomp weer aan. Zo krijgt men water met een bepaalde minimumdruk en blijft de druk op de leiding constant. Een hydrofoor zonder drukvat wordt uitgevoerd met een controller (pomp start bij opening tappunt en stopt als het tappunt gesloten wordt) of een doorstroom frequentieregeling (constante druk, onafhankelijk van de afname). Hydrofoorinstallaties kunnen gebruik worden voor verschillende doeleinden.

Technische kenmerken
Mechanische asafdichting.
Ingebouwde thermische beveiliging.
Noryl binnenwerk.
Compleet met manometer.
Max. vloeistoftemperatuur: 40ºC.
Beschermingsklasse: IPX4.

Extra informatie

selecteer aantal

Kin pomp jet 100c/24

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KIN Excellent jet 100/24 Hydrofoorpomp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *