Shopping Cart
Bezorgen en afhalen

Geachte klant,

PVC Hoogeveen wordt de laatste dagen geconfronteerd met de volgende extreme aankondigingen en noodkreten vanuit de producenten, dit betekent:

  • Energieprijzen zijn niet meer vast maar worden variabel en naar boven bijgesteld, dit kan tot zelfs 20 x de gasprijs zijn als begroot in materiaalprijzen.
  • Grondstoffen en overige chemische toevoegingen fluctueren naar extreme hoogtes.
  • Transporteurs berekenen enorme toeslagen vanwege de dieselprijs en schaarste aan chauffeurs.
  • Prijsafspraken worden herzien c.q. ingetrokken en volume/projectprijzen worden niet meer afgegeven, producenten gaan werken met dagprijzen, enkele producenten bepalen zelfs pas de prijs na productie op basis van werkelijke grondstof- en energieprijzen.
  • Schaarste als gevolg van tekorten en speculanten.

Al met al voor u en voor ons als groothandel een zeer lastige situatie.

Derhalve graag uw aandacht dat reeds afgegeven offertes (mogelijk) niet meer geldig zijn. Dit is afhankelijk van onder andere productgroep en fabrikant. Bovendien worden onze bruto verkoopprijzen frequent aangepast. Neem contact op PVC Hoogeveen via 06 53368069 omtrent de actuele situatie.

Ondanks al deze uitdagingen kunt u als gewaardeerde klant van PVC Hoogeveen erop rekenen dat wij ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn, uiteraard binnen de mogelijkheden.

Wij hopen dat de wereld snel in rustiger vaarwater komt. Laat onze gedachten vooral zijn bij de slachtoffers, kinderen, vrouwen en mannen in Oekraïne.

Vertrouwende op uw begrip. Wij staan u graag te woord voor nadere toelichting.

Met vriendelijke groet,

Arend.

Winkellocatie

In Hoogeveen

Recht op herroeping

Binnen 14 dagen

Snelle levering

Binnen 48 uur verzonden

100% veilig afrekenen

iDEAL & PayPal