Drainage

PVC Hoogeveen: specialist in pvc drainage

In veel tuinen in Nederland hebben wij te maken met een zeer natte bodem. Het is daarom verstandig om een goede drainage voor uw tuin aan te schaffen. Dit zorgt ervoor dat het regenwater goed wordt afgevoerd en uw tuin er mooi blijft bij staan. In de webshop PVC Hoogeveen vindt u daarom alles op het gebied van drainage. Zoals waarschijnlijk in onze naam wel af te lezen is, is PVC Hoogeveen de specialist op het gebied van pvc-materiaal voor allerlei doeleinden. PVC Hoogeveen is sinds 2008 actief en daardoor heb wij al veel ervaring met het maken en leveren van pvc-producten. Bij het bestellen van uw producten kunt u ervoor kiezen om deze door ons te laten verzenden, of zelf op te halen op onze winkel in Hoogeveen.

Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Drainage in uw tuin

In Nederland hebben we te maken met een zeer natte bodem. Daarom is een goede drainage in uw tuin geen overbodige luxe. De aanleg van een drainage zorgt ervoor dat overtollig grondwater uit uw tuin weggevoerd kan worden. Als er regelmatig water in uw kruipruimte staat, dan kan een goed aangelegde drainage buis u van het probleem verlossen. De webshop PVC Hoogeveen heeft een aantal drainage producten die geschikt zijn voor verschillende soorten bodems. Zo heeft u keuze uit diverse soorten drainageslangen die elk passen bij een andere grondsoort. Voor veen of zandgrond kunt u het beste een drainagebuis met een beschermmantel van kokos aanschaffen. Kokos zorgt er namelijk voor dat de buis niet verstopt raakt. Voor een kleigrond kunt het beste een drainagebuis met kunststof vezels gebruiken. Kunststof vezels verrotten minder snel en daarom is deze buis beter bestand tegen deze grondsoort. Mocht u toch advies nodig hebben met het aanschaffen van een drainage, neem dan gerust contact met ons op.

De webshop van PVC Hoogeveen

Naast drainage kunt u ook bij ons terecht voor allerlei andere pvc-producten. Denkt u hierbij aan: buiten- en binnenriolering, vijverbenodigdheden, regenwater afvoer, kunststof platen, pvc-lijm en beregening. Al het pvc-materiaal wordt door ons op maat gemaakt. Als u speciale wensen heeft, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij kunnen samen met u kijken wat er dan mogelijk is. De levering van onze producten is doorgaans binnen 2 tot 5 dagen, tenzij het product niet op voorraad is.

Drainageslang aanschaffen? Neem contact met ons op!

Wilt u graag een drainageslang aanschaffen maar weet u niet welke u het beste kan kiezen? Neem dan contact op met PVC Hoogeveen! U kunt ons bellen via 06-53368069. U mag ons ook mailen voor uw vragen via info@pvchoogeveen.nl. PVC Hoogeveen helpt u bij de keuze uit de verschillende drainage.