Hunter I-Core 6 stations t.b.v. buitenmontage
773,47 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen

Hunter I-Core 6 stations t.b.v. buitenmontage

773,47 incl. BTW

Onze voordelen

  • Dé specialist in PVC artikelen
  • Snelle levering
  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Hunter I-Core 6 stations t.b.v. buitenmontag

De computer voor de professionele installateur die klaar wil zijn voor de toekomst.  5 JAAR GARANTIE.
De computer is ideaal voor situaties waar in de toekomst nog uitbreiding verwacht kan worden. De I-Core is modulair uit te breiden door simpelweg een module extra erin te zetten. Een 6 stations is in stappen van 6 stations uit te bouwen tot 30 stations. Dit werkt kostprijs verlagend.
Standaard uitgerust met 6 stations. Vast geheugen dat de programma’s bewaart tijdens een stroomstoring. Pompstart/hoofdklep per station in te stellen. Instelbare programma-onderbreking (tot 180 dagen). Instelbare vertraging voor het openen/sluiten van de kleppen (voor traagsluitende kleppen en lage druksystemen). De beregeningstijd is automatisch op te splitsen voor een betere wateropname van de grond.
Modulair uit te breiden met modules van 6 stations. 4 Programma’s (A,B,C en D), speciaal programma voor druppelbevloeiing (D). Beregeningstijd per station tot 12 uur. 8 Starttijden per dag per programma. Voor het druppelbevloeiings programma D zelfs 16. Per seizoen in te stellen (maandelijks) Compatibel met Hunter Roam en ICR afstandsbediening.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hunter I-Core 6 stations t.b.v. buitenmontage” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *