LEO Hydrofoor pomp AJm.
312,25642,85 incl. BTW Selecteer opties

LEO Hydrofoor pomp AJm.

312,25642,85 incl. BTW

Onze voordelen

  • Dé specialist in PVC artikelen
  • Snelle levering
  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Beschrijving

De LEO AJm zelfaanzuigende centrifugaalpompen zijn vervaardigd met een gietijzeren pomphuis, voorzien van rvs waaier. Maximale aanzuighoogte is 9 meter. Inzetbaar voor diverse toepassingen zoals beregening of drukverhoging. De pompen zijn voorzien van ingebouwde thermische beveiliging. Standaard voorzien van een netsnoer voor 230 V aansluiting.

Pomp is gemonteerd op een 24 liter voorraadvat en compleet gemaakt als hydrofoorset met drukschakelaar, manometer en aansluitsnoer. Door de ingebouwde drukschakelaar schakelt de pomp volautomatisch in- of uit wanneer de druk in het voorraadvat boven of onder de ingestelde waarde op de drukschakelaar komt.

Algemene informatie LEO pompen:
Met een productie van meer dan 6 miljoen pompen per jaar is het merk LEO geen onbekende naam meer in de pompenwereld. De LEO zelfaanzuigende-, centrifugaal-, dompel- en bronpompen worden in bijna alle Europese landen geleverd. Door eigen designs en de focus op slimme productie is men in staat een goede prijs- kwaliteit verhouding aan te bieden. Alle producten voldoen aan de Europese standaarden (CE).

Extra informatie

selecteer type

AJM 90 Hydrofoor 3,9m3/uur 0,90kw, AJM 110 Hydrofoor 6m3/uur 1,10kw, AJM 150 Hydrofoor 8m3/uur 1,50kw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEO Hydrofoor pomp AJm.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *