Pvc Riool , Terugslagklep , Ontstoppingsstuk , Rattenbescherming .
39,95375,35 incl. BTW Selecteer opties

Pvc Riool , Terugslagklep , Ontstoppingsstuk , Rattenbescherming .

39,95375,35 incl. BTW

Onze voordelen

  • Dé specialist in PVC artikelen
  • Snelle levering
  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Omschrijving Riool terugslagklep

Riool terugslagklep met ingebouwde rvs keerklep voor riolering, voorzien van vergrendeling. Deze terugslagklep is toe te passen bij risico op terugstroming van rioolwater richting de woning. De afsluitkap aan bovenzijde kan gemakkelijk worden verwijderd, waardoor de keerklep tevens is te gebruiken als ontstoppingsstuk bij eventuele toekomstige verstopping van het riool. RVS klep tegen ratten en andere knaagdieren. Het beschermt ook tegen onaangename geurtjes in het geval van langere pauzes in het systeem. Pakkingen zijn vervaardigd uit een rubber van hoge kwaliteit bestand tegen atmosferische invloeden en veroudering.

De hangende klep is niet veerbelast, dus hangt geheel vrij. Het af te voeren water gaat probleemloos voorbij de keerklep. Installateurs werken tegenwoordig in de meeste nieuwbouw project met (PP) hulpstukken met manchet, zoals deze rioolkleppen. Deze terugslagkleppen veroorzaken namelijk geen stank of lekkage.

Deze riool terugslagkleppen zijn bestand tegen zout water, alcohol, zuren, logen, sulfaten, agressief gas etc. Aan de andere kant kunnen ze niet worden gebruikt voor het transport van water dat hoog percentage benzeen, benzine of aceton bevat.

  • Ontstoppingsstuk / keerklep
  • Aansluiting manchet x spie
  • Vergrendelbaar
  • RVS bouten en moeren
  • Max vloeistof temperatuur +60ºC
  • 400mm op aanvraag.

Extra informatie

selecteer afmeting

Ontstoppingsstuk met terugslagklep Manchet/spie 50mm, Ontstoppingsstuk met terugslagklep Manchet/spie 75mm, Ontstoppingsstuk met terugslagklep Manchet/spie 110mm, Ontstoppingsstuk met terugslagklep Manchet/spie 125mm, Ontstoppingsstuk met terugslagklep Manchet/spie 160mm, Ontstoppingsstuk met terugslagklep Manchet/spie 200mm, Ontstoppingsstuk met terugslagklep Manchet/spie 250mm, Ontstoppingsstuk met terugslagklep Manchet/spie 315mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pvc Riool , Terugslagklep , Ontstoppingsstuk , Rattenbescherming .” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *